ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Χρύσης από την Ελπίδα Πεταλούδων!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελ­θόν απο­τε­λεί από την Ελπίδα Πετα­λού­δων ο Αντώνης Χρύσης… Ο 34χρονος φόρ­γουορντ δεν θα συνε­χί­σει στους πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου και θα παίξει σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν, έχοντας αρκετές προ­τά­σεις εντός και εκτός Δωδε­κα­νή­σου. Ο έμπει­ρος Κώος αθλητής κατέ­κτησε φέτος τον τίτλο με την Ελπίδα, ενώ τα προη­γού­μενα χρόνια έπαιξε με τη φανέλα του Διαγόρα στις εθνικές κατη­γο­ρίες. Ο Χρύσης έχει δεχθεί πρόταση και από τον φιλό­δοξο Παλ­λε­σβιακό και θα απο­φα­σί­σει για τον επόμενο σταθμό του.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Με μικρή καθυ­στέ­ρηση λόγω των επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σεων των αθλητών θα ξεκι­νή­σει η προ­ε­τοι­μα­σία της Ελπίδας Πετα­λού­δων. Οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου θα μπουν στα βάσανα από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμ­βρίου, στο κλειστό γυμνα­στή­ριο της Κρε­μα­στής και θα έχουν μπροστά τους περίπου ένα μήνα μέχρι να ετοι­μα­στούν για την πρε­μιέρα της Α’ Κατη­γο­ρίας, που θα γίνει το Σάββατο 21 του μήνα. Η Ελπίδα Πετα­λού­δων δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ της (είναι σε εκκρε­μό­τητα τα θέματα με τους Σωτήρη Μανω­λό­πουλο και Αντώνη Χρύση), ωστόσο έχει ενι­σχυ­θεί ήδη σημα­ντικά, ενώ κράτησε το μεγα­λύ­τερο μέρος του ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Ο νέος προ­πο­νη­τής Στάθης Βλα­χο­δή­μος θα δου­λέ­ψει με τους παίκτες του, ενώ θα δοθούν και αρκετά φιλικά παι­χνί­δια προ­ε­τοι­μα­σίας κατά τη διάρ­κεια της προ­ε­τοι­μα­σίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.