Αθλητικά

Πάει Σύμη ο ΑΣΙΑΘΡ

Ο προτελευταίος αγώνας του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου για το 2018 (πριν τον τελευταίο των Νέων Κυβερνητών) θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο, με τα σκάφη του συλλόγου να ταξιδεύουν για τη Σύμη. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες του αγώνα:

Το προειδοποιητικό σήμα για κάθε ιστιοδρομία του αγώνα θα δοθεί ως κατωτέρω:

Σάββατο (8/9/2018) 9.55: Ρόδος – Σύμη

Κυριακή (9/9/2018) 11:55: Σύμη – Ρόδος

Ο διοργανωτής Όμιλος και/ή η Επιτροπή Αγώνων, διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το παραπάνω πρόγραμμα, λόγω καιρικών φαινομένων ή/και άλλων απρόβλεπτων καταστάσεων. Σε κάθε ημέρα του αγώνα, δεν θα δοθεί κανένα προειδοποιητικό σήμα μετά τις 15:00 εκτός αν ακολουθεί σήμα γενικής ανάκλησης ή αναβολής ιστιοδρομίας της οποίας το πρώτο προειδοποιητικό σήμα είχε δοθεί πριν τις 15:00.

1η Ιστιοδρομία:

Η απόσταση της διαδρομής θα είναι περίπου 17νμ. Η διαδρομή θα είναι: Εκκίνηση (Ρόδος)– Τερματισμός (Σεσκλί Σύμης). Η γραμμή εκκίνησης θα είναι στην θαλάσσια περιοχή Κάτω Πέτρες Ρόδου. Η γραμμή τερματισμού ορίζεται από ιστό με μπλε σημαία επί του σκάφους Επιτροπής στο αριστερό της άκρο και από κίτρινη φουσκωτή σημαδούρα στο δεξί της άκρο.

2η Ιστιοδρομία

Η απόσταση της διαδρομής θα είναι περίπου 20νμ. Η διαδρομή θα είναι: Εκκίνηση (Αγία Μαρίνα Σύμης) – Τερματισμός (Ρόδος). Η γραμμή εκκίνησης θα είναι μεταξύ μίας κίτρινης φουσκωτής σημαδούρας στο δεξιό της άκρο και μιας πορτοκαλί φουσκωτής σημαδούρας στο αριστερό της άκρο. Η γραμμή εκκίνησης θα είναι στην θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Σύμης. Η γραμμή τερματισμού ορίζεται από δύο κίτρινους σημαντήρες στην θαλάσσια περιοχή Άκρα Λοιμοκαθαρτηρίου, Μανδράκι Ρόδου, σε απόσταση 200μ από την ακτή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου