Μία πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση, που ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ολοκλήρωσε ο Άρης Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη, πυροδότησαν την μετεγγραφική… βόμβα με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Λάκη Αξιώτη που αγωνιζόταν στον Φοίβο.
Στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή βρίσκονταν και άλλες ομάδες, ενώ και οι Κρεμαστενοί προσπαθούσαν να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του, ωστόσο, οι Αρχαγγελίτες με συντονισμένες κινήσεις, κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του, ενισχύοντας σημαντικά τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Άρη ολοκλήρωσαν και το τυπικό μέρος της απόκτησης του μέσου Μανώλη Κολιού από τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, επισημοποιώντας την μετεγγραφή του, όπως και αυτή του Λάκη Αξιώτη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μέσου, Λάκη Αξιώτη. Ευχόμαστε στον νέο μας ποδοσφαιριστή να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας.
Παράλληλα, ανακοινώνεται και η επιστροφή του Μανώλη Κολιού στον Άρη Αρχαγγέλου. Ευχόμαστε και σε αυτόν υγεία και πολλές επιτυχίες».
Κινείται για Μαυριό και έναν νεαρό επιθετικό
Πάντως, η μετεγγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» δεν θα σταματήσει στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Αρχαγγελίτες κινούνται για την απόκτηση του 20χρονου μέσου Αντώνη Μαυριού που αγωνιζόταν στον Αστέρα Μασάρων και κατάγεται από τον Αρχάγγελο, αλλά και γι’ ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, προκειμένου ο Στάθης Φαρμακίδης να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις για την απόκτηση του Αντώνη Μαυριού αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, ενώ για τον νεαρό επιθετικό τα νεώτερα αναμένονται στα μέσα Ιουλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ