Ειδήσεις

Αναστέλλεται η έκδοση της εφημερίδας «Η ΔΡΑΣΙΣ»

Ύστερα από 45 χρόνια η εβδομαδιαία εφημερίδα «Η ΔΡΑΣΙΣ» δεν βρίσκεται στα περίπτερα. Όπως ανακοινώθηκε η έκδοση της εφημερίδας αναστέλλεται «σύμφωνα με τα προστάγματα των καιρών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Η εφημερίδα θα υπάρχει πια σε ηλεκτρονική μορφή.

Από την ιδιοκτησία της εφημερίδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά από πολύ σκέψη και συμμορφούμενοι με τα προστάγματα των καιρών, η εφημερίδα μας αναστέλλει την έντυπη έκδοσή της και περνάει σε μία νέα εποχή, αυτή της ηλεκτρονικής έκδοσης.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας μας για την έμπρακτη προτίμηση που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια σε εμάς.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της εφημερίδας μας για την προσφορά τους κατά τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της έντυπης έκδοσης, καθώς χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Εμείς με την σειρά μας θα είμαστε δίπλα σας μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στην διεύθυνση www.drasisnews.gr, από όπου θα διασφαλίζουμε πλέον καθημερινά, όπως κάναμε επί πενήντα συναπτά έτη, την έγκυρη και άμεση πολιτική και αθλητική ενημέρωσή σας.
Με εκτίμηση,
Η οικογένεια της «ΔΡΑΣΙΣ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου