Τοπικές Ειδήσεις

Μία πρωτότυπη κίνηση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από την εταιρία Hedera

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Ομάδα του βάζει το δικό της λιθαράκι για έναν πράσινο και υγιή πλανήτη δημιουργώντας τη δράση, προσφέροντας για μια εβδομάδα ένα συμβολικό δώρο σε όλους τους συνεργάτες που θα επισκεφτούν την εταιρία με την παραλαβή των εκτυπώσεων τους.

Η ζωή στον πλανήτη μας εξαρτάται άμεσα από το φυσικό περιβάλλον και όσα αυτό μας προσφέρει.

Νερό, οξυγόνο, δέντρα, φυτά είναι βασικά στοιχεία που χωρίς αυτά το ανθρώπινο είδος δεν μπορεί να επιβιώσει.

Η 5η Ιούνη έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια μέρα για το περιβάλλον, ήδη από το 1972. Ενώ τα τελευταία 50 έτη, υπάρχει παγκοσμίως η ανησυχία για την περιβαλλοντική εξέλιξη στον πλανήτη.

Όλοι οι πολίτες του κόσμου θα ήθελαν μία πιο καθαρή πόλη και χώρα. Γι αυτό, όλοι μας θα πρέπει να συνδράμουμε για να αποφευχθεί η περαιτέρω υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η δράση διεξάγεται από το Σάββατο 5 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί έως το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 καθώς θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Μικρές αποφάσεις που αποτελούν την αρχή ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου μέλλοντος.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου