Τοπικές Ειδήσεις

Εκδηλώσεις από τον Δήμο Ρόδου στο πάρκο «Θέρμαι» για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Σύνοψη
  • Ο δήμος Ρόδου διοργανώνει εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2026 στο Πάρκο «Θέρμαι».
  • Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 09.00 έως τις 13.00 και θα συμμετάσχουν μαθητές της Τετάρτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων.
  • Οι μαθητές θα ενημερωθούν για δράσεις και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος από φορείς του νησιού.
  • Η δημοτική αρχή προάγει την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση πόρων και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον μέσω αυτών των εκδηλώσεων.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 ο δήμος Ρόδου, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει εκδηλώσεις στο Πάρκο «Θέρμαι» από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή μαθητών της Τετάρτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων του νησιού.

Ο χώρος του πάρκου θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές οι οποίοι θα ενημερωθούν από φορείς του νησιού γύρω από δράσεις και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Για μία ακόμα χρονιά η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Κολιάδη, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της τοπικής κοινωνίας και ειδικά των παιδιών στην περιβαλλοντική προστασία, διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος εκδηλώσεις που προάγουν την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση πόρων και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.