Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Λέρου με τους μηχανικούς της Περιφέρειας

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μηχανικοί της Περιφέρειας κ. Σπύρος Κουλιάς Προϊστάμενος του Γραφείου Καλύμνου και Γιάννης Παπαϊωάννου και οι ανάδοχοι του έργου των ασφαλτοστρώσεων του νησιού μας, παρουσία του Προέδρου της Ενεργειακής ΑΕ κ Ιωάννη Θεμέλαρου, των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Μεραμπελιώτη και των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καστη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την έναρξη των ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Λέρου τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης έναρξης των ασφαλτοστρώσεων καθότι το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές απο τις βροχοπτώσεις και διότι έχει να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια.

Επίσης, τόνισε την αναγκαιότητα διάθεσης περισσότερων κονδυλίων από την Περιφέρεια, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι ασφαλτοστρώσεις κατά μήκος όλου του δικτύου του νησιού μας.

Επίσης συζητήθηκαν οι καθαρισμοί ρεμάτων που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Ο κ. Κόλιας ευχαρίστησε τους παρόντες καθώς και τον κ. Περιφερειάρχη ευχόμενος το συντομότερο να αρχίσουν οι εργασίες των έργων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου