Τοπικές Ειδήσεις

Βοηθητική καθαρίστρια έβαψε εθελοντικά το Δ.Σ. Παραδεισίου

Η κ. Σαράντου Νεκταρία είναι μία από τις καθαρίστριες – απολυμάντριες που έχουν προσληφθεί από ιδιωτική εταιρεία, για λογαριασμό του Δήμου Ρόδου, λόγω πανδημίας και διατέθηκε στο Δ.Σ. Παραδεισίου.

Στην τελευταία διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων κι ενώ έπαψε να ισχύει η σύμβαση της προσφέρθηκε, κατόπιν συνεννόησης με το Διευθυντή του σχολείου, να βάψει – φρεσκάρει εθελοντικά το σχολείο.

Ξεκίνησε στις 5 Μαρτίου βάφοντας διαδρόμους, κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους, αίθουσες διδασκαλίας και συνέχισε στον αύλειο χώρο με την πέργκολα και τα παγκάκια που κάθονται τα παιδιά στα διαλείμματα για το κολατσιό τους.

Όλη αυτή την προσπάθεια την ολοκλήρωσε λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα. Για τη μεγάλη αυτή προσφορά της, κίνητρο αποτέλεσε η αγάπη της για τα παιδιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ρίτσα από τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου.

Η εθελοντική προσφορά πάντοτε πρέπει να αναδεικνύεται και να επιβραβεύεται και πολύ περισσότερο στη σημερινή εποχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Νίκος Γ. Καστελλανος    07.05.2021 20:17

    Συγχαρητήρια!!!!

Σχολιασμός άρθρου