Τοπικές Ειδήσεις

Η Βάνα Αγγελοπούλου – Μανωλάκη υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την  υποψηφιότητα της Βασιλικής (Βάνας) Αγγελοπούλου  – Μανωλάκη, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της  να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, αναφέρει:

 Αγαπητοί συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Οι λόγοι οι οποίοι με ώθησαν να πάρω αυτήν την απόφαση είναι η ειλικρινής και άμεση προσέγγιση από τον κ Γιώργο Χατζημάρκο με σεβασμό στο πρόσωπο μου και το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, αεικίνητος, άμεσος, με πυγμή και όραμα, που τόλμησε και πέτυχε να φθάσει δύσκολους στόχους και να δώσει στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου την αίγλη που τους αξίζει.

Αγαπητοί συμπολίτες χωρίς στόχους και σκληρές μάχες για το καλύτερο, οι αξίες μας ευτελίζονται και χάνουν το νόημα τους.

Με ομαδική και ατομική προσπάθεια και με γνώμονα πάντα την ευημερία των συνανθρώπων μας, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου “ΜΠΡΟΣΤΑ”.

 

Με εκτίμηση

Αγγελοπούλου – Μανωλάκη Βάνα

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Είμαι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών.

Φοίτησα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Νομική Αθηνών) όπου και απέκτησα το πτυχίο των Πολιτικών Επιστημών Δημόσιας Διοίκησης.

Παράλληλα φοίτησα στο Κεντρικό Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών αποκτώντας το πτυχίο “Sorbonne”. Μια σπουδαία εμπειρία με πάμπολλες και σπουδαίες ελληνικές αλλά και διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα τελευταία χρόνια συνέχισα τις σπουδές μου στο μεταπτυχιακό τμήμα «Πολιτικών, Οικονομικών και Διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου» απ όπου και απέκτησα τον τίτλο MSc Διεθνολόγου.

Από το 2016 και εφεξής, εκπονώ επιστημονικές μελέτες γεωστρατηγικού – γεωπολιτικού περιεχομένου για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εργάστηκα επί σειρά ετών στον Οργανισμό Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ως σύμβουλος εργασίας, ως σύμβουλος EURES για τα Δωδεκάνησα και ως ελεγκτής σε προγράμματα απασχόλησης του Οργανισμού.

Ασχολούμαι με τον τουρισμό μέσω οικογενειακών επιχειρήσεων πάνω από δυο δεκαετίες. Ομιλώ τέσσερις ξένες γλώσσες εκ των οποίων Αγγλικά και Γαλλικά άπταιστα.

Η μεγάλη μου αγάπη υπήρξε πάντοτε ο αθλητισμός. Έχω λάβει μέρος και έχω κερδίσει σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι βασικές αρχές στην ζωή μου ήταν, είναι και θα είναι η αξιοπρέπεια, το «ευ αγωνίζεσθαι» και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου