Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου ένας 39χρονος, υπήκοος Fyrom, που κρίθηκε ένοχος ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και αθώος προσβολής της αιδούς ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Πρωτοδίκως του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών για κάθε πράξη.
Ο 39χρονος κρίθηκε συγκεκριμένα ένοχος για το ό,τι προκάλεσε ελαφρές σωματικές κακώσεις στην ανήλικη κόρη της συζύγου του με την οποία συνοικούσε.
Πιο συγκεκριμένα φέρεται τον Ιούλιο του 2011 να την χτύπησε με την ζώνη του στα πόδια, τον Φεβρουάριο του 2013 να την χαστούκισε, να την έριξε στο έδαφος και ενώ βρισκόταν κάτω να την χτύπησε με λάκτισμα στην κοιλιακή χώρα. Φέρεται τον Σεπτέμβριο του 2014 να την χαστούκισε στο πρόσωπο σε δημόσιο χώρο, τον Μάιο του 2016 να την χτύπησε δύο φορές με ένα ξύλο στα πόδια και την 17η Αυγούστου 2016 ενώ διαπληκτιζόταν με την σύζυγό του και μητέρα της, να την χτύπησε με χαστούκι στο πρόσωπο.
Ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του αρνήθηκαν τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι το παιδί επιδείκνυε προκλητική συμπεριφορά μην ακούγοντας τις εντολές τους και βγαίνοντας για νυχτερινές εξόδους παρά το νεαρό της ηλικίας της σε ώρες που δεν της το επέτρεπαν. Περαιτέρω είχε συνάψει σχέση με μεγαλύτερο αγόρι και την κατέγραψε σε κάμερα γυμνή.
Η ανήλικη, που διαμένει πλέον στην Αθήνα, τον είχε κατηγορήσει ότι προσέβαλε την αιδώ της και συγκεκριμένα ότι το έτος 2011 είχε ξαπλώσει δίπλα της και ότι την ρώτησε αν ήθελε να την αγγίξει σε απόκρυφα σημεία του σώματός της, και ότι το έτος 2013 και 2014 την θώπευε.
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την ακροαματική διαδικασία και διαψεύστηκαν κατηγορηματικά τόσο από την μητέρα της όσο και από τον κατηγορούμενο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ