Τοπικές Ειδήσεις

Χειμερινές εκπτώσεις – “Στηρίζουμε την τοπική αγορά ενισχύουμε τις επιχειρήσεις του νησιού μας”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων αρχίζει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων τα καταστήματα μπορούν, προαιρετικά, να είναι ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

Δήλωση Προέδρου κ. Κωστάκη:

«Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου που ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις, προτρέπουμε το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να προβεί σε αγορές, να στηρίξει τα τοπικά εμπορικά καταστήματα, τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας τηρούν υποδειγματικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, προσφέροντας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, οφείλουμε να βοηθήσουμε της αγορά της Ρόδου, επιλέγοντας για τις αγορές μας τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες διαθέτουν πλήρη επάρκεια προϊόντων, άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!».

 

Ρόδος, 7 Ιανουαρίου 2022

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου