Ειδήσεις

Η Princess Cruises επεκτείνει την αναστολή κρουαζιέρας έως τις 14 Μαΐου 2021

Καθώς η αβεβαιότητα σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς συνεχίζεται, η Princess Cruises επεκτείνει την παύση των διακοπών κρουαζιέρας σε πλοία που ταξιδεύουν μέχρι τις 14 Μαΐου 2021.

Αυτό περιλαμβάνει κρουαζιέρες στην Καραϊβική, την ακτή της Καλιφόρνιας, καθώς και κρουαζιέρες στην Αλάσκα και την Ευρώπη.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για αυτά τα ακυρωμένα ταξίδια θα έχουν την επιλογή να λάβουν μια επιστρέψιμη Future Cruise Credit (FCC) που ισοδυναμεί με το 100% του καταβληθέντος ναύλου κρουαζιέρας συν ένα επιπλέον μη επιστρέψιμο μπόνους FCC ίσο με το 25% του καταβληθέντος ναύλου.

Για να λάβετε τα παραπάνω FCC, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τον επισκέπτη ή τον ταξιδιωτικό του σύμβουλο. Τα FCC μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιεσδήποτε κρουαζιέρες έχουν κλείσει έως την 1η Μαΐου 2022 για να ταξιδέψουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλα τα χρήματα που πληρώθηκαν κατά την κράτησή τους μέσω αυτής της ηλεκτρονικής φόρμας . Τα αιτήματα πρέπει να ληφθούν έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021, διαφορετικά οι επισκέπτες θα εγγραφούν στην επιλογή Future Cruise Credit.

Πηγή tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου