Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για θέματα προμηθειών

Τα θέματα των προμηθειών τέθηκαν χτες στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο Ρόδου, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κώστα Ταρασλιά. Όπως δήλωσε ο κ. Ταρασλιάς στην «δημοκρατική», το παρών έδωσαν οι χωρικοί αντιδήμαρχοι από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του νησιού της Ρόδου, μαζί με τους υπηρεσιακούς τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την καθημερινότητα και για τις προμήθειες υλικών.
Συζητήσαμε διαδικαστικά ζητήματα για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται και για τις προμήθειες, ενώ συζητήσαμε για τις προμήθειες του νέου έτους.
Επίσης, έγινε συζήτηση και τέθηκε ο προβληματισμός για το πώς θα γίνεται η συνεννόηση και ο προγραμματισμός για την δρομολόγηση διαφόρων ζητημάτων στις Δημοτικές Ενότητες του νησιού.
Αυτό που τονίστηκε ήταν ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της νυν δημοτικής αρχής Ρόδου, δεν έχουν παρουσιαστεί ελλείψεις σε υλικά σε καμία Δημοτική Ενότητα –σε σχέση με το παρελθόν».
Οι χωρικοί αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες έθεσαν πάντως στο τραπέζι, το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί όλες τις Δημοτικές Ενότητες του νησιού, που είναι η έλλειψη προσωπικού:
«Είναι γεγονός πως χρειαζόμαστε εξειδικευμένο αλλά και τεχνικό προσωπικό.
Είναι γεγονός πως ενώ έχουμε επανειλημμένα ζητήσει θέσεις, δυστυχώς δεν εγκρίνονται προσλήψεις –ειδικά για τεχνικό προσωπικό όπου σημειώνονται οι μεγαλύτερες ανάγκες και ελλείψεις για να αντιμετωπιστούν θέματα καθημερινότητας», τόνισε ο αντιδήμαρχος.
Παρόντες ήταν οι κ.κ. Θανάσης Στάμος, Σάββας Καραταπάνης, Νεκτάριος Φλοσκάκης, Σάββας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Κολιάδης, Βασίλης Μανέττας, Τσαμπίκα Κιαχαγιά (με εξαίρεση τον κ. Γιώργο Πατσάη που είχε κώλυμα) με τους αντίστοιχους υπηρεσιακούς τους παράγοντες από τις Δημοτικές Ενότητες που εκπροσωπεί ο καθένας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου