ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανταγόρας: Οι λόγοι που δεν θα συμμετάσχει στο Final Four

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ανταγόρας- Α.Ο. Αθλοπαιδιών- Βόλεϊ

Ο Αντα­γό­ρας δεν θα συμ­με­τά­σχει στο Final Four του πρω­τα­θλή­μα­τος Παγκο­ρα­σί­δων, εξη­γώ­ντας τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση, με τη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε να ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Κατόπιν από­φα­σης του Δ.Σ. του συλ­λό­γου μας, είμαστε στην δυσά­ρε­στη θέση να σας ανα­κοι­νώ­σουμε, ότι η ομάδα μας δεν θα συμ­με­τά­σχει στο Final Four Παγκό­ρα­σι­δων, καθώς οι ημε­ρο­μη­νίες διε­ξα­γω­γής του, είναι απα­γο­ρευ­τι­κές, λόγω των σχο­λι­κών εξε­τά­σεων. Θεω­ρούμε ότι αντι­λαμ­βά­νε­στε ξεκά­θαρα τους λόγους τη μη συμ­με­το­χής μας στο Final Four, και πιστεύ­ουμε ότι αν ο τόπος διε­ξα­γω­γής του, θα ήταν αντί­στοι­χες ημε­ρο­μη­νίες στο νησί της Κω, το ίδιο ακριβώς πρό­βλημα θα αντι­με­τώ­πι­ζαν τα σωμα­τεία της Ρόδου.

Όλα τα σωμα­τεία, όλοι οι αθλητές και κατ’ επέ­κταση οι οικο­γέ­νειές τους, κάνουν μεγάλο αγώνα όλη την χρονιά ώστε να συμ­με­τέ­χουν ενεργά στα πρω­τα­θλή­ματα ειδικά αυτών των ηλι­κια­κών κατη­γο­ριών. Καλό θα ήταν λοιπόν μελ­λο­ντικά, να υπάρχει σωστό­τε­ρος συντο­νι­σμός, ώστε να μη δημιουρ­γού­νται τέτοια προ­βλή­ματα που είναι αρνη­τικά για το άθλημα και τα παιδιά.

Ίσως, αν η συντο­νι­στική επι­τροπή είχε κάνει μια συνά­ντηση με όλους τους εμπλε­κο­μέ­νους συλ­λό­γους που θα συμ­με­τεί­χαν στο Final Four δεν θα υπήρχε αυτή η επι­στολή, δεν θα υπήρχε θέμα αποχής μας.

Καλή επι­τυ­χία στις ομάδες που θα συμ­με­τά­σχουν στο Final Four».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.