Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων των play off και των play out του πρωταθλήματος της Super League 1που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου της Δωδεκανήσου, ο οποίος ορίστηκε διαιτητής VAR στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play off για τις θέσεις 5-8 ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/5 στις 17:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Κόκκινος από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, βοηθοί του ο Βασίλης Μωυσιάδης από τον σύνδεσμο Γρεβενών και ο Θανάσης Κλεπετσάνης από τον σύνδεσμο Κορίνθου, 4ος διαιτητής ο Λευτέρης Κατόπης από τον σύνδεσμο Λέσβου, A.VAR ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από τον σύνδεσμο Κοζάνης και παρατηρητής διαιτησίας ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.


















