Τοπικές Ειδήσεις

Νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου

Ο νεοπροαχθείς στον βαθμό του Υποστρατήγου  Εμμανουήλ Θεοδώρου που υπηρέτησε στην 80 ΑΔΤΕ και έχει στενούς δεσμούς με την Ρόδο από τα παιδικά του χρόνια είναι ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ.

Με τις κρίσεις που διεξήχθησαν τις τελευταίες ημέρες παρέμειναν στον βαθμό τους ο Υποστράτηγος Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Δημήτριος Χούπης, ο Υπδκτης Ταξίαρχος Σπυρίδων Κογιάνης, ο Επιτελάρχης Σχης Ελευθέριος Οικονόμου, ο Σχης Δκτης Πυροβολικού Ιωάννης Σταματάκης και ο Δκτης της 95 ΜΕ Σχης Αθανάσιος Τσιλιμπάρης.

Ο Υποστράτηγος Δημήτριος Χούπης μετατίθεται στον Ε’ κλάδο του ΓΕΕΘΑ ενώ έπονται οι τοποθετήσεις των λοιπών.

Επιπλέον προήχθησαν στον βαθμό του Υποστράτηγου μεταξύ άλλων οι:

Εμμανουήλ Θεοδώρου (πρώην Διοικητής 80 ΑΔΤΕ) που τοποθετείται στην 95 ΑΔΤΕ και οι Δημοσθένης Κωστόπουλος (πρώην Υποδιοικητής 80 ΑΔΤΕ επί Χούπη), Αλέξανδρος-Γεώργιος Γκούσιος (πρώην Διοικητής Πυροβολικού 80 ΑΔΤΕ) και Αθανάσιος Σαρδέλλης (πρώην Υποδιοικητής 80 ΑΔΤΕ, επί Σεργεντάνη)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου