Ειδήσεις

Γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου

Την Τρίτη 4/2/2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της Οργάνωσης Μελών Ρόδου με την παρουσία του μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.

Στη συνέλευση συζητήθηκε η κεντρική πολιτική επικαιρότητα, αλλά και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα τοπικά ενόψει των εκλογών της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ευρωεκλογών. Επίσης η γραμματεία έκανε απολογισμό της δράσης της για το έτος 2013 και πρότεινε τη διεξαγωγή εκλογών για την εκλογή νέας γραμματείας και αντιπροσώπων για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Νότιας Δωδεκανήσου.

Τον απολογισμό της απερχόμενης γραμματείας παρουσίασε ο Γραμματέας της Ο.Μ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος και ανακοίνωσε στο σώμα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τη γραμματεία της οργάνωσης μελών της πόλεως Ρόδου, αλλά θα δώσει το παρών στη διαδικασία ανάδειξης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στη διαδικασία των τοποθετήσεων που ακολούθησε κατατέθηκαν απόψεις από τα στελέχη και τα μέλη για όλα τα ζητήματα σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συστράτευσης όλων στον αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης των μνημονίων και της καταστροφής, η οποία διαλύει καθημερινά τον κοινωνικό ιστό της χώρας και εξαθλιώνει τους πολίτες. Επισημάνθηκε ότι η προσπάθεια για την ανατροπή θα πρέπει να είναι πολυεπίπεδη με καλύτερη παρουσία στην κοινωνία και την καθημερινότητα, αλλά και με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του κόμματος για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Τέλος αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Γραμματείας και αντιπροσώπων για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 15-16/2/2014.
Το Γραφείο Τύπου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου