Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Βασίλη Καμπουράκη

Ο Δημήτρης Γάκης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Βασίλη Καμπουράκη και τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ροδίτη επιχειρηματία. 

Ο κ. Γάκης δήλωσε:

«Ο Βασίλης Καμπουράκης με την μακροχρόνια επιχειρηματική του δράση και τη μεγάλη συμβολή του στο Ροδιακό τουρισμό, αφήνει ουσιαστικό αποτύπωμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Δωδεκανήσου. Την επαγγελματική καταξίωση του Βασίλη Καμπουράκη στον επιχειρηματικό τομέα συμπλήρωνε η σχεδόν μόνιμη ευγένεια του που κοσμούσε το ευθυτενές παράστημα του και συμπλήρωναν την αρχοντιά του ως άνθρωπος. Αντιμετώπιζε με σεβασμό τον συνομιλητή του και τις ιδέες του, και παρά  τις διαφορετικές αφετηριακές του απόψεις χαιρόσουν να κουβεντιάζεις μαζί του. Μερικές φορές μάλιστα ένιωθες ό,τι μέσα απ’ το διάλογο επιδίωκε να ακούσει την διαφορετική άποψη. 

Θερμά συλλυπητήρια στην κυρία Βαλασία, στον Αντώνη, στη Μαίρη και σ’ όλους τους οικείους του. Εύχομαι να βρουν τη δύναμη να αντέξουν τον μεγάλο πόνο της απώλειας του αγαπημένου τους Βασίλη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου