Ολοκληρώθηκε το Σάββατο ο αγώνας ποδηλασίας του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ με την ονομασία 1ο KOS CITY TRAIL που έγινε μέσα στη πόλη της Κω.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τη Δημοτική αγορά, διέσχισε τη Ναυαρίνου και έφτασε στο πλάτανο του Ιπποκράτη. Εκεί οι ποδηλάτες, αφού γύρισαν προς την αντίστροφη κατεύθυνση, κατέβηκαν τα σκαλιά που οδηγούν στο μικρό συντριβάνι μπροστά στο tessoro και στη συνέχεια μπήκαν και πάλι προς τη Χάβρα και ανέβηκαν τα σκαλοπάτια δίπλα στα MAC DONALDS. Στη συνέχεια έστριψαν στου Ζωγραφάκη και κατέβηκαν τα σκαλιά δίπλα στο λιμενικό ταμείο. Αμέσως μετά έστριψαν αριστερά και πήραν το μονοπάτι που περνάει ανάμεσα από αρχαία και βγαίνει στο ξενοδοχείο Αλεξάνδρα. Εκεί και πάλι ανέβηκαν σκαλοπάτια. Πέρασαν μέσα από τη παλιά πόλη και τερμάτισαν πίσω από τη δημοτική αγορά (Απόσταση 1,2 χλμ.). Εντυπωσιακές σκηνές μέσα στη πόλη που χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά που έτυχε να βρίσκονται εκεί με τα ποδήλατά τους και είδαν όχι μόνο τους μεγάλους, αλλά και ένα παιδί 8 ετών που συμμετείχε στον αγώνα. Το παρών έδωσαν και ποδηλάτες από Αθήνα και Λέρο.

Το «ευχαριστώ» του Φιλίνου: «Κε Παπασάββα και κε Κοντογιωργάκη σας ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς Despresso , Γιαννιώτικο. QUP και Σερνικός IDEAL που μας στηρίζουν Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που βοήθησαν .Ina Kalmikova , Γιώργο Στίγκα , Γιώργο Μακρυγιάννη, Βασίλη Πασπαρά, Καίτη Ζαχαρίου, Εφη Τσούτση, Δώρα Παναγιωτίδου, Σιδέρη Μάνθο, Μπίλη Αντώνη ,Νίκο Σέρμπου , Θωμάς Τσιόπτσιας, Προφιλίδη Ραφαήλ, Κουλλιά Μάνο και βέβαια το προσωπικό του service Σερνικού που ήταν δίπλα μας. Ευχαριστούμε Γιώργο Πολιτόπουλε και Νούρη Shirocco. Εντυπωσιακά και τα αυτοσχέδια έπαθλα προσφορά του Γιώργου Αλευράκη»

Αποτελέσματα

1)Αλευράκης Γιώργος 2,51

2)Κοντογιωργάκης Φανούρης 2,55

3)Παπασάββας Μιχάλης 2,56

4)Ζαμάγιας Κώστας 3,08

5)Πάτμιος Άγγελος 3,14

6)Γεωργαντζής Δημήτρης 3,17

7)Γρηγοριάδης Γιώργος 3,20

8)Πέτρου Βαλάντης 3,38

9)Σιδέρης Χρήστος 3,48

10)Πρέζας Νίκος 3,49

11)Σαράντης Κώστας 4,02

12)Μπίλλης Χρήστος 4,26

13)Αλευράκης Γιάννης 4,47

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ