ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εδώ θα τα βρείτε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ενεχυροδανειστήριο

Από το προ­χθε­σινό ρεπορ­τάζ της «δ»:

«Στη Ρόδο, την κατά τα άλλα «ευη­με­ρούσα», σήμερα λει­τουρ­γούν περισ­σό­τερα από 30 κατα­στή­ματα αγοράς χρυσού, εκεί όπου ο κάθε πικρα­μέ­νος απο­θέ­τει τα τελευ­ταία στοι­χεία του μόχθου του. Επαγ­γελ­μα­τίες αυτού του κλάδου, οι άνθρω­ποι που βρί­σκο­νται πίσω από τον πάγκο και αξιο­λο­γούν το κάθε κομμάτι χρυσού και προσ­διο­ρί­ζουν την αξία του ως μέταλλο, εξή­γη­σαν στη «δημο­κρα­τική» ότι «ο πολύς χρυσός έχει φύγει πια από τα σπίτια των Ροδιτών. Τα τελευ­ταία τρία χρόνια έχουν ξεπου­λη­θεί εκα­το­ντά­δες κιλά χρυσών κοσμη­μά­των αξίας πολλών εκα­τομ­μυ­ρίων ευρώ».

Τα χρυ­σα­φικά μας, ας τα ανα­ζη­τή­σει το κράτος για να τα συμπε­ρι­λά­βει στον κωδικό «περιου­σιο­λό­γιο», στα κατα­στή­ματα που ξεφύ­τρω­σαν σαν μανι­τά­ρια τα χρόνια της κρίσης και στα οποία ξεπου­λάμε ότι κόσμημα και πολύ­τιμο ενθύμιο από­μεινε.

Και να συνυ­πο­λο­γί­σει μαζί με τους μισθούς, τις συντά­ξεις, τους φόρους, πόσος πλούτος έφυγε απ’ τη χώρα, αφού ξεπου­λάμε ότι έχουμε για να επι­βιώ­σουμε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.