Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, στο πλαίσιο διεξαγωγής εκδήλωσης πεζοπορίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Η Ρόδος για τη Ζωή».

Συγκεκριμένα: α) δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων από την 23.00΄ ώρα του Σαββάτου (05-11-2022) έως την 13.00΄ ώρα της Κυριακής (06-11-2022), επί της Πλατείας Ελευθερίας, β) δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Κυριακή (16-11-2022) κατά τις ώρες 09:00΄- 13:00΄ επί των οδών 7ης Μαρτίου, Ακτή Σαχτούρη, Ακτή Προμηθέως, καθώς και στην Πλατεία Ελευθερίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου