Την πρόθεσή του να παγώσει τη διαδικασία συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16, μέχρι τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, κοινοποίησε μέσω διαδικτύου ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, ως απάντηση σε αναφορά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για την επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16.

Ειδικότερα η κ. Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το θέμα στην εφημερίδα το Βήμα, είπε ότι «για τα F-16 κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Με αναρτησή του στο Twitter o κ. Καμμένος σημείωσε ότι σταματά κάθε διαδικασία για την αναβάθμιση των F16, ενώ καλεί την βουλευτή της ΝΔ να καταθέσει στην επιτροπή, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη.

«Αφού η Ντόρα βλέπει, κάτι σάπιο, στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Τwitter, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή την αναφορά της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη για την επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16.

Αφού η Ντόρα βλέπει,κάτι σάπιο,στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ

 Καθημερινή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ