Τοπικές Ειδήσεις

Αντ. Καμπουράκης: «Εξασφαλίσαμε τη βιώσιμη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ. Κλείνει μια εκκρεμότητα χρόνων για την πολιτική προστασία στη Ρόδο»

Ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη για τη λειτουργία της Εταιρείας Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας Περιβάλλοντος-ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ:

«Ζούμε σε ένα κόσμο που το απρόβλεπτο είναι πλέον αναμενόμενο. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν θα υπάρξει απειλή από ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο, αλλά το πότε. Γι’ αυτό, η σωστή και μεθοδική προετοιμασία είναι που κάνουν τη διαφορά. Η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Εταιρεία Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας Περιβάλλοντος μετά από ταλαιπωρία αρκετών χρόνων βρίσκει χρηματοδοτική λύση. Με το μνημόνιο συναντίληψης που υπογράψαμε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα, εξασφαλίσαμε τη βιώσιμη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ώστε να μπορεί να αναπτύσσει δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Κλείνει έτσι μια εκκρεμότητα χρόνων για την πολιτική προστασία στη Ρόδο και διασφαλίζουμε ένα πολύτιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των κινδύνων στο νησί μας. Πάντα δίπλα στους πολίτες, υπηρετούμε την αυτοδιοίκηση της ευθύνης και το επιβεβαιώνουμε καθημερινά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου