Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά και από την προπόνηση της Δευτέρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, καθώς ο Μάρκος Στεφανίδης θέλει οι αθλητές του να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.
Το πρωί οι «τοξοβόλοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Το ευχάριστο για τον Μάρκο Στεφανίδη και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον Γιώργο Δελαπόρτα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς εδώ και ημέρες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία.
Οι προπονήσεις για τους «τοξοβόλους» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Κρεμαστής τον τοπικό Φοίβο, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του ( η ώρα που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ