Τοπικές Ειδήσεις

Που πουλήθηκε το ξενοδοχείο Casa Cook στην Κω

Τα κορυφαία ξενοδοχεία Casa Cook της Thomas Cook αγοράστηκαν από τον πρώην συνεργάτη της κοινοπραξίας την LMEY Investments.

Το Casa Cook Ibiza και το Casa Cook Kos είναι δύο από τα οκτώ ξενοδοχεία που ανήκουν στη Westford Capital Ltd, η οποία ανήκε από κοινού στους Thomas Cook και LMEY.

Η LMEY απέκτησε το μερίδιο της Thomas Cook στην Westford Capital, δίνοντάς της 100% κυριότητα στην ξενοδοχειακή εταιρεία επενδύσεων, η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2018 για την απόκτηση και την επανατοποθέτηση ξενοδοχείων στις μεσογειακές αγορές.

Εκτός από τα δύο ακίνητα Casa Cook, η Westford διαθέτει επίσης τρία ξενοδοχεία Sunwing, ένα SunClub και δύο ξενοδοχεία Aldiana.
Ένα ακόμη ακίνητο αναμένεται να ανοίξει στην Κω το 2021.

Μετά την πτώχευση της Thomas Cook πέρυσι, τα ξενοδοχεία Casa Cook στην Ίμπιζα και την Κω έχουν μετονομαστεί σε OKU Hotels, μια νεοσύστατη μάρκα που εστιάζει στην κατηγορία πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η LMEY αύξησε το ποσοστό συμμετοχής τους στο 100%, δήλωσε ο Piers Bradley, Διευθύνων Σύμβουλος της Westfort Capital.

Στην LMEY έχουμε έναν ισχυρό συνεργάτη που υποστήριξε την επιχείρησή μας από την αρχή και ο οποίος θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί μας για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες μας για περαιτέρω ανάπτυξη”.

“Η απόκτηση πλήρους ιδιοκτησίας αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία για επέκταση της επένδυσης της LMEY σε μια ισχυρή πλατφόρμα. Με μια έμπειρη ομάδα διαχείρισης και ένα υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, υπογραμμίζει ο Hans Kortlevers, ιδρυτής της LMEY.

Παρά την κρίση στην τουριστική βιομηχανία λόγω Covid-19, είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε ένα ελκυστικό φάσμα προορισμών. Η αναδυόμενη αύξηση που βλέπουμε στις κρατήσεις δείχνει θετική ανάκαμψη.

Με εξαιρετικό ιστορικό ανάπτυξης, ανυπομονούμε για την επόμενη φάση. Και την προοπτική περαιτέρω επενδύσεων σε ξενοδοχεία στο εγγύς μέλλον”.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου