- Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στα Κοσκινού, αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή.
- Στην κατάσβεση συμμετέχουν μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οχήματα του δήμου Ρόδου και εθελοντές.
- Η κυκλοφορία είχε διακοπεί προσωρινά στον κεντρικό δρόμο, κοντά στο ξενοδοχείο Palladium, για να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών.
- Η κατάσταση παρακολουθείται στενά για τυχόν αναζωπυρώσεις της φωτιάς.
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που άναψε στην περιοχη΄Προφήτης Ηλίας στα Κοσκινού.
Παρόλα αυτά δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η δύναμη της 11η;ς ΕΜΟΔΕ οχήματα του δήμου Ρόδου και εθελοντές.
Όπως έγραψε πριν λίγο η «δ» η κυκλοφορία είχε διακοπεί προσωρινά και στον κεντρικό δρόμο, στο ύψος του ξενοδοχείου Palladium προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
“Η φωτιά έχει οριοθετηθεί, Ωστόσο παραμένουμε στο σημείο όπως και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της 11ης ΕΜΟΔΕ”, δήλωσε στη “δ” ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλης Θωμάτος.
Στον τόπο του συμβάντος είναι και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ερευνά τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.


Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)
















