Αυτός ο άνδρας κατηγορείται ότι δελέαζε μοναχικές, ευάλωτες γυναίκες μέσω αγγελιών και τις οδηγούσε στο «σπίτι της φρίκης» δολοφονώντας τες με τη βοήθεια της πρώην συζύγου του.
Ο Wilfried W και η Angelika B, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail εξαπατούσαν γυναίκες μέχρι να μετακομίσουν μαζί τους και τις κρατούσαν φυλακισμένες εκεί, στο Höxter, στη δυτική Γερμανία. Μια γυναίκα απήχθη, βασανίστηκε, έμεινε αλυσοδεμένη και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της, που προκλήθηκαν από το ζευγάρι, όπως υποστηρίζεται
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.