Με ανακοίνωση που εξέδωσε και ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και των ιστιοπλοϊκών αγώνων που θα διοργανώσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου το 2018, το ΔΣ του σωματείου ενημερώνει τους κυβερνήτες και τα πληρώματα ότι θα πρέπει να προβούν στην έκδοση ή στην ανανέωση των αθλητικών τους ταυτοτήτων.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Μελών του ΑΣΙΑΘΡ, Κώστα Ιμσιρίδη, τηλ: 6974439002. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά – αιτήσεις, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ)

ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

  1. Αίτηση εγγραφής αθλητού στον ΑΣΙΑΘΡ
  2. Αίτηση εγγραφής αθλητή ανοικτής Θάλασσας (μπορείτε να την παραλάβετε από τη Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ ή από το site της ΕΙΟ – www.eio.gr)
  3. Πιστοποιητικό γεννήσεως ή επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  4. Φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή – σε CD, όχι εκτυπωμένη (Τύπου Διαβατηρίου, ανάλυση 300dpi, αρχείο jpg μικρότερο από 1MB)
  5. Βεβαίωση Γιατρού (είτε αυτόνομη βεβαίωση είτε στην πίσω πλευρά της αίτησης της ΕΙΟ)
  6. Κατάθεση 15€ (Δέκα Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 080/48068590 – απόδειξης τράπεζας

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (συμπληρωμένη αίτηση, βεβαίωση γιατρού, πιστ. Γέννησης ή Αντίγραφο Ταυτότητας, φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή, απόδειξη κατάθεσης τράπεζας) παραδίδονται στον Υπεύθυνο Μελών του ΑΣΙΑΘΡ. Στη συνέχεια ο ΑΣΙΑΘΡ τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. Επικοινωνίας Υπεύθυνου Μελών ΑΣΙΑΘΡ – 6974439002 Κώστας Ιμσιρίδης)

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

  1. Αίτηση ανανέωσης αθλητή ανοικτής Θάλασσας (μπορείτε να την παραλάβετε από τη Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ ή από το site της ΕΙΟ – www.eio.gr)
  2. Βεβαίωση Γιατρού (είτε αυτόνομη βεβαίωση είτε στην πίσω πλευρά της αίτησης εγγραφής της ΕΙΟ)
  3. Κατάθεση 10€ (Δέκα Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 080/48068590 – απόδειξης τράπεζας

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (συμπληρωμένη αίτηση, βεβαίωση γιατρού, απόδειξη κατάθεσης τράπεζας) παραδίδονται στον Υπεύθυνο Μελών του ΑΣΙΑΘΡ. Στη συνέχεια ο ΑΣΙΑΘΡ τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. Επικοινωνίας Υπεύθυνου Μελών ΑΣΙΑΘΡ – 6974439002 Κώστας Ιμσιρίδης).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ