Την προσοχή τους στον Αστέρα Παστίδας, τον οποίο θα υποδεχθούν το Σάββατο στις 14:45 για την 14η αγωνιστική και πρώτη του 2018 στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έχουν στρέψει στον Διγενή.
Οι Κοσκινιάτες στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, για να ξεκινήσουν ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο νέο έτος, ώστε ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού ο αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είναι το πρώτο μετά από την διακοπή για τις γιορτές και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Όμως οι Κοσκινάτες πιστεύουν ότι με την δύναμη της έδρας τους, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κοσκινού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αζίζ Κουλιμπαλί, καθώς ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του και να εντάχθηκε στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του και ο Σάσα Γιόνοβιτς θα αποφασίσει λίγο πριν την σέντρα αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι άνθρωποι του Διγενή συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά αναζητώντας τους κατάλληλους αθλητές. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και υπό προϋποθέσεις η μετεγγραφή ενός μεσοεπιθετικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ