Τοπικές Ειδήσεις

Eurowings: Σύνδεση με Κάρπαθο το καλοκαίρι του 2024

Τις νέες συνδέσεις Αμβούργο – Ζάκυνθος και Ίνσπουργκ – Κάρπαθος ανακοίνωσε η Eurowings στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2024.

Η σύνδεση με την Κάρπαθο αποτελεί εντελώς νέο δρολόγιο για τον αερομεταφορεά και θα πραγματοποιείται από τις 21 Μαϊου του 2024 με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα με αεροσκάφος A319.

Οι πτήσεις προς Ζάκυνθο θα ξεκινήσουν στις 5 Μαϊου, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και με αεροσκάφος A319.

Αυτά τα νέα δρομολόγια για Ελλάδα προστίθενται σε άλλα τρία νέα που ανακοίνωσε η εταιρία νωρίτερα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για τη σύνδεση Νιρεμβέργη – Ηράκλειο, που ξεκινά από τις 30 Απριλίου, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα και A320, η οποία επανέρχεται και πάλι από τον Οκτώβριο του 2019, τη σύνδεση Νιρεμβέργη – Πρέβεζα, που ξεκινά στις 19 Μαϊου, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις και αεροσκάδος A320 και τη σύνδεση Νιρεμβέργη – Ρόδος, που ξεκινά στις 29 Απριλίου, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις και αεροσκάφος A320.

Πηγή tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου