Την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα.

Η αρχή θα γίνει με τα εγκαίνια της έκθεσης του Μαραθωνίου και τη συνέντευξη Τύπου, ενώ θα ακολουθήσει το Γκαλά της AIMS, το Συμπόσιο της AIMS και βέβαια η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων δρόμου.

Την Πέμπτη, στις 13:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo, στο κλειστό στάδιο του Ταε κβον ντο, στο Φάληρο. Στην Έκθεση μετέχουν επιχειρήσεις από το χώρο της υγείας, του αθλητισμού, του fitness, της υγιεινής διατροφής και του τουρισμού. Το «παρών» θα δώσουν και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, προκειμένου να διαφημίσουν και να προωθήσουν τη διοργάνωση του νησιού μας.

Θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο, στις 13:30, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, του 9ου Συμποσίου της AIMS και του Γκαλά της AIMS, στο οποίο θα τιμηθούν οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι της χρονιάς.

Στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν το παρών ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της AIMS Πάκο Μποράο, όπως και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτειακής ζωής και βέβαια Έλληνες πρωταθλητές που θα πάρουν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης / κέντρου εγγραφών:
1η ημέρα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου – 13:00-20:00
2η ημέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου – 10:00-20:00
3η ημέρα Σάββατο 7 Νοεμβρίου – 10:00-20:00.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ