Τοπικές Ειδήσεις

Στο 15,2% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο σε δημοσκόπηση της OPINION POLL για το TvKosmos

Με 15,2 ποσοστιαίες μονάδες επί των εγκύρων προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η OPINION POLL για λογαριασμό του TV KOSMOS στη Δωδεκάνησο.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 35,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 14,3, το ΚΚΕ 2,7, η Ελληνική λύση 4,2, το Μερα25 2,7, οι Έλληνες Εθνικό κόμμα 2,8, Αλλο δηλώνει το 2,8% και η αδιευκρίνηστη ψήφος ανέρχεται σε 15,4%.
Οι Δωδεκανήσιοι σε ποσοστό 47,9% δηλώνουν ικανοποιημένοι συνολικά από το έργο της Κυβέρνησης ενώ με ποσοστό 60,2% θεωρούν ότι η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και ο πληθωρισμός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.
Με ποσοστό που ξεπερνά το 90% οι κάτοικοι της Δωδεκανήσου δηλώνουν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι από την φετινή τουριστική σεζόν, ενώ με ποσοστό 81,2% δηλώνουν ανήσυχοι για τις οικονομικές επιπτώσεις του χειμώνα λόγω της ενεργειακής κρίσης.
Για τον Δήμο της Ρόδου το 36,4% που ψηφίζει στη Ρόδο δηλώνει ικανοποιημένο από το συνολικό έργο του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη με το 36,6% να επιθυμεί πολύ και αρκετά την επανεκλογή του κ. Καμπουράκη και το 14% λίγο.
Για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, το 51,3% των Δωδεκανησίων δηλώνει ότι είναι πολύ και αρκετά ικανοποιημένο από το έργο του κ. Χατζημάρκου και λίγο το 23,1%, ενώ το 53,2% επιθυμεί να επανεκλεγεί περιφερειάρχης ο Γιώργος Χατζημάρκος. Δεν έχει αποφασίσει το 15,5%.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου