ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Αδελφοσύνης: Ευχές σε Εμίρογλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ

Ανα­κοί­νω­ση με την οποία εκ­φρά­ζει τις ευχές της στο Χοσέ Εμί­ρο­γλου και την σύ­ζυ­γό του για την γέν­νη­ση του παι­διού τους, εξέ­δω­σε η ομάδα της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης.

Ανα­λυ­τι­κά:

« Η διοί­κη­ση, το τε­χνι­κό επι­τε­λείο και οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης εύ­χο­νται στον Χοσέ Εμί­ρο­γλου και την σύ­ζυ­γό του να τους ζήσει το αγο­ρά­κι που έφε­ραν στον κόσμο και να είναι κα­λό­τυ­χο, πάντα με υγεία»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.