ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Ανακοίνωσε τον Μασούρα, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας ακόμα τρία παιδιά της Κ19

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Μασουρας- Διαγορας

•Παρα­μέ­νουν Τσια­ντού­λας και Παπαϊ­ω­άν­νου

Μετά από αρκετές ημέρες… παγω­μά­ρας στα μετεγ­γρα­φικά, η ΠΑΕ Δια­γό­ρας έβαλε και πάλι μπρος, ενι­σχύ­ο­ντας περαι­τέρω το έμψυχο δυνα­μικό της ενόψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» απέ­κτη­σαν τον 25χρονο μεσο­α­μυ­ντικό Αλέ­ξαν­δρο Μασούρα, ο οποίος επι­στρέ­φει στον «γηραιό», την φανέλα του οποίου φόρεσε και στην σεζόν 2020-2021.

Ο σύλ­λο­γος επι­ση­μο­ποί­ησε την μετεγ­γραφή, εκδί­δο­ντας ανα­κοί­νωση στην οποία ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας ανα­κοι­νώ­νει, την επι­στροφή στην ‘’κυανέρυθρη’’ οικο­γέ­νεια του ποδο­σφαι­ρι­στή Αλέ­ξαν­δρου Μασούρα. Ο 25χρονος αμυ­ντι­κός μέσος, αγω­νί­σθηκε ξανά με τα ‘’κυανέρυθρα’’ την περίοδο 2020-2021.

Είχε προη­γη­θεί το πέρασμά του, από τον Καραϊ­σκάκη Άρτας, την Ανα­γέν­νηση Καρ­δί­τσας και τον ΠΑΣ Γιάν­νινα.

Μετά το Διαγόρα ο Μασού­ρας μετεγ­γρά­φηκε στα Χανιά, όπου αγω­νί­σθηκε την περίοδο 2021-2022 κι από εκεί ακο­λού­θησε η ένταξή του στο ρόστερ της Βέροιας την περίοδο 2022-2023.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής συζή­τησε με τη διοί­κηση της ΠΑΕ και συμ­φώ­νησε να αγω­νι­σθεί και πάλι στον ‘’γηραιό’’.

Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας καλω­σο­ρί­ζει τον παίκτη στην ‘’κυανέρυθρη’’ οικο­γέ­νεια και του εύχεται υγεία και πολλές επι­τυ­χίες με την ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, την προ­ε­τοι­μα­σία της ΠΑΕ Δια­γό­ρας, που ξεκινά τη Δευτέρα 7 Αυγού­στου στην Πτο­λε­μα­ΐδα, θα ακο­λου­θή­σουν ακόμα τρία παιδιά από την ομάδα Κ19.

Πρό­κει­ται για τον τερ­μα­το­φύ­λακα Θωμά Καππάκα και τους μέσους Νίκο Αντωνά και Φίλιππο Χαρίτο.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«Το Διαγόρα μας τον κρατάνε στους ώμους τους τα παιδιά του!

Άξιοι και παιδιά μας οι μετεγ­γρα­φές μας, αλλά η δια­χρο­νι­κό­τητά μας στο μεγα­λείο του γηραιού είναι οι Δια­γο­ρί­δες! Το αίμα μας το DNA μας!

Γι’ αυτό τον λόγο και με την αξία τους, οι Χαρίτος, Αντωνάς και Καπ­πά­κας θα ακο­λου­θή­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία του Διαγόρα στην Πτο­λε­μα­ΐδα, όπου μαζί με τους ήδη επαγ­γελ­μα­τίες Μου­στάκα και Κλωνάρη φτάνουν τους 5 ποδο­σφαι­ρι­στές από την Κ19! Η διοί­κηση του ‘’γηραιού’’ συνε­χί­ζει με την ίδια φιλο­σο­φία κάτι που έλειπε από την ομάδα τα τελευ­ταία πολλά χρόνια.

Ακόμα 3 παίκτες λοιπόν θα ακο­λου­θή­σουν την μεγάλη ομάδα και θα περά­σουν από το μικρο­σκό­πιο του προ­πο­νητή και του τεχνι­κού επι­τε­λείου που θα κρίνουν εάν θα γίνουν επαγ­γελ­μα­τίες και αυτοί από τώρα ή μέσα στην χρονιά!

Αυτοί οι γιοί μας, θα συνε­χί­σουν την Δια­γο­ρί­τικη ιδέα και θα μιλή­σουν στους νέους Δια­γο­ρί­τες παίκτες για το μεγα­λείο και το μέγεθος αυτού του τερά­στιου ανί­κη­του συλ­λό­γου!

Σας ευχό­μα­στε να έχετε υγεία και πρόοδο στην ζωή σας».

Συνε­χί­ζουν Παπαϊ­ω­άν­νου και Τσια­ντού­λας

Την προ­σπά­θεια της ΠΑΕ Δια­γό­ρας και στη νέα σεζόν, θα ενι­σχύ­σουν ο Θανάσης Παπαϊ­ω­άν­νου και ο Βασίλης Τσια­ντούλα.

Ο Παπαϊ­ω­άν­νου έχει ενεργό συμ­βό­λαιο και για την αγω­νι­στική περίοδο 2023-2024, ενώ ο Τσια­ντού­λας έχει συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρικά με τη διοί­κηση για την επέ­κταση του συμ­βο­λαίου του και το μόνο που έχει απο­μεί­νει είναι να διευ­θε­τη­θούν ορι­σμέ­νες τυπικές λεπτο­μέ­ρειες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.