Μία κυνηγετική καραμπίνα με σπασμένο κοντάκι βρέθηκε, μεσημβρινές ώρες προχθές, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Ακαντιάς, σε βάθος περίπου δώδεκα μέτρων.
Ενας κολυμβητής εντόπισε συγκεκριμένα την καραμπίνα και ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που την περισυνέλεξε.
Η καραμπίνα θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ εξετάζεται, στo πλαίσιo της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, αν χρησιμοποιήθηκε από τον αθίγγανο ο οποίος έβαλε στον καταυλισμό του Κορακόνερου.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος ένας 17χρονος αθίγγανος, ενώ αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν οι δυο συνεργοί του, ηλικίας 20 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της οπλοχρησίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2018 οι τρεις κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε φορτηγό επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi χρώματος λευκού, με οδηγό τον 17χρονο, προσέγγισαν τον καταυλισμό στο Κορακόνερο και χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν προς τα παραπήγματα τραυματίζοντας 13 άτομα.
Στο ύψος που βρίσκονται οι φωτεινοί σηματοδότες, στάθμευσαν το φορτηγό και ο 37χρονος έβαλε με κυνηγητική καραμπίνα προς τα παραπήγματα με αποτέλεσμα η διασπορά των σκαγιών να τραυματίσει ελαφρά 13 άτομα και συγκεκριμένα 7 ενήλικους και 6 ανήλικους.
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το ως άνω φορτηγό αυτοκίνητο συνόδευσαν ακόμη δύο και συγκεκριμένα ένα Toyota Hilux κι ένα Volkswagen Golf.

Η καραμπίνα δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ