- Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΓΑΟ Τεακβοντο Ρόδου στο Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο Τaekwondo στην Παιανία.
- Ο σύλλογος κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια: ένα ασημένιο με τον Δημήτρη Σφυρίου και δύο χάλκινα με τις Νικολέτα Χατζηστρατή και Ελεονώρα Λιθαρή.
- Ο Δημήτρης Σφυρίου αγωνίστηκε στα -87 κιλά Ανδρών και κατέκτησε τη 2η θέση.
- Η Νικολέτα Χατζηστρατή και η Ελεονώρα Λιθαρή κατέλαβαν την 3η θέση στα -59 κιλά Κορασίδων και -46 κιλά Νεανίδων αντίστοιχα.
- Ο προπονητής Παύλος Καζαντζόγλου συνεχάρη την ομάδα για τη δυνατή αγωνιστική προσπάθεια.
Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΓΑΟ Τεακβοντο Ρόδου στο Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο Τaekwondo που φιλοξενήθηκαν στην Παιανία.
Ο σύλλογος του νησιού μας, συμμετείχε με έναν αθλητή και τρείς αθλήτριες, κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια, και συγκεκριμένα ένα ασημένιο με τον Δημήτρη Σφυρίου και δύο χάλκινα με τις Νικολέτα Χατζηστρατή και Ελεονώρα Λιθαρή.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δάσκαλος και προπονητής τους Παύλος Καζαντζόγλου προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο ΤαeKwonDo
Αποτελέσματα της αποστολής του ΓΑΟ Ρόδου.
-Σφυρίου Δημήτριος στα -87κιλα Ανδρών: 2η θέση
-Χατζηστρατή Νικόλετα στα -59 κιλά Κορασίδων: 3η θέση
-Λιθαρή Ελεονώρα στα -46 κιλά Νεανίδων: 3η θέση.
-Δυνατή αγωνιστική προσπάθεια της Βαλλίνη Καλλιόπη στα -63κιλα Νεανίδων.
Συγχαρητήρια σέ όλη την ομάδα!».


Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)















