Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και στις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος Ηρ. Σακελλάρη και με τέσσερις αγωνιστικές τον Α. Χατζηαντωνίου της Δόξας Καρδάμαινας και τον Π. Καρασάββα της Ασπίδας Απολακκιάς.
Ταυτόχρονα, επέβαλε στον πρόεδρο της Δήμητρας Δαματριάς Στ. Πηδιάκη την απαγόρευση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για έξι μήνες.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Διγενής- Άρης Αρχαγγέλου στις 28/04 (28η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αρχαγγέλου, Στ. Χατζηπέτρο, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αρχαγγέλου, Τ. Γιαννιού, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Α.Ε.Ρ.Α. – Δόξα Καρδάμαινας στις 29/04 (28η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Α. Χατζηαντωνίου, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στους διαιτητές (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Ευαγόρας- Α.Σ. Τήλος στις 27/04 (22η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, L. Agoli, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Ηρ. Σακελλάρη, ποινή πέντε αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή, 2η κίτρινη κάρτα και υβριστική συμπεριφορά στο διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι- άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Ευαγόρα, Α.Κ. Μανιά, ποινή μίας αγωνιστικής διότι με την ιδιότητα αρχηγού της ομάδος του δεν υπέγραψε το Φ.Α. (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙ του Π.Κ.).
Θύελλα Πυλώνας- Ασπίδα Απολακκιάς στις 29/04 (22η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Ασπίδας Απολακκιάς, Π. Καρασσάββα, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στο διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και Άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Διαγόρας- ΓΑΣ Ιάλυσος στις 05/05 (22η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ιάλυσος, Μιχ. Λιαμή, ποινή μίας αγωνιστικής διότι με την ιδιότητα του αρχηγού της ομάδος του δεν υπέγραψε το Φ.Α. (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 04/06/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Αποφάσεις απολογιών
Κλεάνθης- Διαγόρας Βατίου στις 21/4 (27η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Διαγόρα Βατίου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης, στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Ι. Καραγιάννη- εκπρόσωπο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ (άρθρο 11’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Αστέρας Μασάρων- Δήμητρα Δαματριάς στις 22/4 (22η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο της Δήμητρας Δαματριάς την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100ευρώ, στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Στ. Πηδιάκη- πρόεδρο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης ποδοσφαιρικής δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (διοικητική- αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη) για έξι μήνες (άρθρο 12’ περ. γ’ – άρθρο 5’ περ. γ’ και άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ