ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθε επίκαιρη ερώτηση και…κώλυμα στη βουλή –

news room 1 λεπτό ανάγνωση
900

Πολύ πιο σύ­ντο­μη απ’ ότι ανα­με­νό­ταν ανα­μέ­νε­ται να είναι η ση­με­ρι­νή συ­νε­δρί­α­ση της βου­λής, καθώς ανα­βλή­θη­κε η συ­ζή­τη­ση 15 επι­καί­ρων ερω­τή­σε­ων.

Όπως είπε ο αντι­πρό­ε­δρος της βου­λής Δη­μή­τρης Κρε­μα­στι­νός, θα συ­ζη­τη­θούν μόνο έξι ερω­τή­σεις ενώ οι υπό­λοι­πες ανα­βάλ­λο­νται, 12 λόγω κω­λύ­μα­τος υπουρ­γών και τρεις λόγω κω­λύ­μα­τος βου­λευ­τών.

“Να επαι­νέ­σου­με τους υπουρ­γούς που αντα­πο­κρί­νο­νται στη συ­νταγ­μα­τι­κή υπο­χρέ­ω­ση για κοι­νο­βου­λευ­τι­κό έλεγ­χο” είπε ο Βα­σί­λης Κε­γκέ­ρο­γλου παίρ­νο­ντας το λόγο, ενώ για όσους απου­σί­α­ζαν ση­μεί­ω­σε ότι δεν μπο­ρεί συ­νε­χώς να έχουν φόρτο ερ­γα­σί­ας.

“Θα πα­ρα­κα­λού­σα για άλλη μια φορά το προ­ε­δρείο να ασκή­σει πε­ρισ­σό­τε­ρη πίεση προς την κυ­βέρ­νη­ση. Είναι διαλ­λα­κτι­κός ο κ. Βού­τσης αλλά αυτό σε σχέση με τον κοι­νο­βου­λευ­τι­κό έλεγ­χο είναι αρ­νη­τι­κό” τό­νι­σε ο βου­λευ­τής της Δη­μο­κρα­τι­κής Συ­μπα­ρά­τα­ξης, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας πως το κοι­νο­βου­λευ­τι­κό έργο δεν είναι πά­ρερ­γο.

“Εχω κάνει πρό­τα­ση στη Διά­σκε­ψη των προ­έ­δρων να ορί­σουν οι υπουρ­γοί μια μέρα που μπο­ρούν για να μα­ζεύ­ο­νται οι ερω­τή­σεις και να έρ­χο­νται να απα­ντούν” σχο­λί­α­σε ο κ. Κρε­μα­στι­νός.

enikos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.