ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχορήγηση σε ΟΤΑ του Αιγαίου για το προσφυγικό-Το ποσόν σε Λέρο και Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες Κως

Έκτα­κτη οι­κο­νο­μι­κή ενί­σχυ­ση συ­νο­λι­κού ύψους 640.000 ευρώ χο­ρη­γεί το υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών και Διοι­κη­τι­κής Ανα­συ­γκρό­τη­σης στην πε­ρι­φέ­ρεια Βο­ρεί­ου Αι­γαί­ου και σε τέσ­σε­ρις δή­μους ισά­ριθ­μων νη­σιών του Αι­γαί­ου για την αντι­με­τώ­πι­ση της προ­σφυ­γι­κής κρί­σης.

Με από­φα­ση που υπο­γρά­φει ο υφυ­πουρ­γός Γιάν­νης Μπα­λά­φας επι­χο­ρη­γεί­ται η πε­ρι­φέ­ρεια με 100.000 ευρώ, οι δήμοι Σάμου και Χίου από 200.000 ευρώ ο κα­θέ­νας, ο δήμος Κω με 100.000 ευρώ και ο δήμος Λέρου με 40.000 ευρώ.

Η δα­πά­νη προ­έρ­χε­ται από λο­γα­ρια­σμό που τηρεί το υπουρ­γείο στο Τα­μείο Πα­ρα­κα­τα­θη­κών και Δα­νεί­ων για την κά­λυ­ψη ανα­γκών των ΟΤΑ και προ­ο­ρί­ζε­ται απο­κλει­στι­κά για αντι­με­τώ­πι­ση εκτά­κτων ανα­γκών πρώ­της υπο­δο­χής προ­σφύ­γων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.