ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, η Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
233

Τη συ­στρά­τευ­ση της Ιω­άν­νας Συ­νο­δι­νού, από την Αμορ­γό, ως υπο­ψή­φια πε­ρι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λο, στο πλευ­ρό του Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Γιώρ­γου Χα­τζη­μάρ­κου, στις επι­κεί­με­νες πε­ρι­φε­ρεια­κές εκλο­γές, ανα­κοι­νώ­νει η πα­ρά­τα­ξη “Μπρο­στά το Νότιο Αι­γαίο”.

Στην δή­λω­σή της με την οποία ανα­κοι­νώ­νει την από­φα­σή της, να συ­μπο­ρευ­τεί με την πα­ρά­τα­ξη του κ. Χα­τζη­μάρ­κου,  η Ιω­άν­να Συ­νο­δι­νού ανα­φέ­ρει τα εξής:

“Με­γά­λη τιμή αλλά και συ­νά­μα με­γά­λη ευ­θύ­νη η υπο­ψη­φιό­τη­τά μου στις πε­ρι­φε­ρεια­κές εκλο­γές  στο πλευ­ρό του κ. Γιώρ­γου Χα­τζη­μάρ­κου,  με το συν­δυα­σμό «Μπρο­στά το Νότιο Αι­γαίο» .

Ζούμε σε έναν ευ­λο­γη­μέ­νο τόπο! Όλοι οι επι­σκέ­πτες των νη­σιών μας λα­τρεύ­ουν τη μο­να­δι­κό­τη­τά μας. Είναι και­ρός πια, να εκτι­μή­σου­με και εμείς οι ντό­πιοι τον πλού­το που έχου­με. Η νυν πε­ρι­φε­ρεια­κή αρχή δίνει ευ­και­ρί­ες κα­θη­με­ρι­νά και ει­δι­κά στους νέους. Για να μπο­ρείς να προ­σφέ­ρεις σε αυτόν τον πλού­σιο σε ιστο­ρία, σε πο­λι­τι­σμό, σε φυ­σι­κά αγαθά τόπο, δεν αρκεί μόνο το όραμα, αλλά απαι­τεί­ται ορ­γα­νω­μέ­νο σχέ­διο και πα­θια­σμέ­νοι  άν­θρω­ποι με γνώση για να δου­λέ­ψουν.

Δεν θα μπω ποτέ στη λο­γι­κή του «τι δεν έγινε»!

Κοι­τάω μπρο­στά και αφήνω πίσω την ανι­κα­νό­τη­τα και τον αρ­νη­τι­σμό. Ξέρω τι μπορώ να κάνω ,όπως γνω­ρί­ζω επί­σης ότι εδώ, τα πράγ­μα­τα είναι όπως ακρι­βώς φαί­νο­νται…ΞΕ­ΚΑ­ΘΑ­ΡΑ !

Κα­νέ­να κόμμα δε θα μας λύσει τα προ­βλή­μα­τά μας… η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου είναι αν όχι η πιο δύ­σκο­λη , μια από τις δυ­σκο­λό­τε­ρες πε­ρι­φέ­ρειες της χώρας μας! Η νυν πε­ρι­φε­ρεια­κή αρχή απέ­δει­ξε ότι με συ­νεν­νό­η­ση, συ­νερ­γα­σία και συ­νέ­νω­ση δυ­νά­με­ων, κα­τά­φε­ρε να επι­βιώ­σει και να λει­τουρ­γή­σει άψογα σε μια κρί­σι­μη εποχή .

Ελάτε μαζί να κα­τα­θέ­σου­με νέες ιδέες, να βελ­τιώ­σου­με την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα όλων μας,να ανα­δεί­ξου­με πα­ντού την ιστο­ρία, τον πο­λι­τι­σμό και τον φυ­σι­κό πλού­το των νη­σιών μας,να δη­μιουρ­γή­σου­με ίσες ευ­και­ρί­ες για όλους.

Ελάτε μαζί να αξιο­ποι­ή­σου­με τα νε­α­νι­κά μυαλά στις νέες τε­χνο­λο­γί­ες, στην προ­σέλ­κυ­ση του­ρι­σμού, στις ορ­γα­νω­τι­κές και κοι­νω­νι­κές δομές, στις  υπη­ρε­σί­ες και  στην επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τα.

Είμαι έτοι­μη να χτυ­πή­σω το χέρι στο τρα­πέ­ζι και να αντι­με­τω­πί­σω το «δεν γί­νε­ται».

Είμαι βέ­βαιη πως αυτή θα είναι …. η δική μας Νίκη!

Λίγες μέρες έχουν πε­ρά­σει από την ανα­το­λή του 2019 και υπο­δε­χό­με­νοι το νέο έτος  εύ­χο­μαι και προσ­δο­κώ στο κα­λύ­τε­ρο για τα παι­διά μας και τους συ­μπο­λί­τες μας. Ευ­ελ­πι­στώ ότι αυτή η χρο­νιά, με τις κρί­σι­μες εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις που θα έχου­με, να είναι χρο­νιά ση­μα­ντι­κών απο­φά­σε­ων  και κα­τάλ­λη­λων επι­λο­γών μέσα από ώριμη και σο­βα­ρή σκέψη για το αύριο που πραγ­μα­τι­κά θέ­λου­με.

Με εκτί­μη­ση,

Συ­νο­δι­νού Ιω­άν­να

 

Επι­συ­νά­πτε­ται βιο­γρα­φι­κό ση­μεί­ω­μα της Ιω­άν­νας Συ­νο­δι­νού

 

Συ­νο­δι­νού Ιω­άν­να του Ελευ­θε­ρί­ου . Ημερ.Γέν­νη­σης 19/7/1982

                                        Μη­τέ­ρα δύο παι­διών

   
Επαγ­γελ­μα­τι­κή  εμπει­ρία
2011 έως και σή­με­ρα

 

2006-2011

9ος /2004-3ος/2005

 

-Υπεύ­θυ­νη Οι­κο­γε­νεια­κής επι­χεί­ρη­σης

(ενοικ.δω­μά­τια,εστια­τό­ριο,κά­μπιγκ) στην Αμορ­γό

-Ιδιο­κτή­τρια του­ρι­στι­κού γρα­φεί­ου στην Αμορ­γό

-Πρα­κτι­κή άσκη­ση ELINA TRAVEL (κυ­ρί­ως στο τμήμα κρα­τή­σε­ων και σαν αρ­χη­γός  γκρουπ στο εξω­τε­ρι­κό)

Εκ­παί­δευ­ση
 Τ.Ε.Ι.  Θεσ­σα­λο­νί­κης

 

Τμήμα Του­ρι­στι­κών Επι­χει­ρή­σε­ων

Απο­λυ­τή­ριο Ενιαί­ου Λυ­κεί­ου

Δε­ξιό­τη­τες
Ξένες γλώσ­σες

 

 

 

Γνώ­σεις Η/Υ

Δί­πλω­μα Οδή­γη­σης

Άλλες επαγ­γελ­μα­τι­κές δε­ξιό­τη­τες

-Αγ­γλι­κή  Γλώσ­σα, Πολύ Καλή γνώση First certificate in English & Κρατ. Πι­στο­ποι­η­τι­κό Γλωσ­σο­μά­θειας επι­πέ­δου Β2

–Γαλ­λι­κή Γλώσ­σα, Καλή γνώση

–Ιτα­λι­κή Γλώσ­σα, Καλή γνώση

 

Άρι­στη γνώση υπο­λο­γι­στών

Β’ κα­τη­γο­ρί­ας

Πολύ καλή επι­κοι­νω­νία, ομα­δι­κό πνεύ­μα συ­νερ­γα­σί­ας

 
Άλλες Πλη­ρο­φο­ρί­ες
Διορ­γα­νώ­σεις

 

 

 

 

 

 

 

Σε­μι­νά­ρια

– 2ο Authentic Βig Blue ((Σε­πτέμ­βριος 2018 στο τμήμα γα­στρο­νο­μί­ας)

– 2ο Amorgos Trail Challenge(Μάιος 2018)

– 1ο Amorgos Trail Challenge(Σε­πτέμ­βριος 2017)

– 1ο Authentic Βig Blue ((Σε­πτέμ­βριος 2017 στο τμήμα γα­στρο­νο­μί­ας)

-Πο­δη­λα­τι­κοί αγώ­νες στην Αμορ­γό των Ενό­πλων Δυ­νά­με­ων(κα­λο­καί­ρι 2006)

 

-Πρώ­των βοη­θειών (Αμορ­γός Μάρ­τιος 2014)

-Attendance (Amadeus the basic course) 2003

 
Συ­νέ­δρια -Yperia convention 2017 &2018 Αμορ­γός

-1ο διε­θνές συ­νέ­δριο ελλ.γα­στρο­νο­μί­ας

«Greek Taste beyond borders» Μάρ­τιος 2018 Αθήνα

-12ο συν. εκλεγ­μέ­νων γυ­ναι­κών Ιού­νιος 2007 Αρχ.Ολυ­μπία

 

Διε­θνείς Εκ­θέ­σεις Του­ρι­σμού        Φιν­λαν­δία ,Νορ­βη­γία ,Ιτα­λία, Σου­η­δία, Ελ­λά­δα   (εκπρ.Δήμου)

 

Άλλες Δρα­στη­ριό­τη­τες                      

·         Μέλος της Κοι­νω­φε­λούς επι­χεί­ρη­σης Δήμου Αμορ­γού από το 2018 εως και σή­με­ρα

·         Ιδρυ­τι­κό μέλος του 1ου πα­να­μορ­για­νού φυ­σιολ.πε­ρι­πα­τη­τι­κού συλ­λό­γου «Παλιά Στρά­τα» Μάρ­τιος 2018 εως και σή­με­ρα

·         Συμ­με­το­χή σε 5 αγώ­νες τρε­ξί­μα­τος 2017 εως ση­με­ρα (Νάξος,Σύρος,Αθήνα)

·         Αντι­πρό­ε­δρος Συλ­λό­γου Γο­νέ­ων κ Κη­δε­μό­νων Αι­γιά­λης 2016-2018

·         Πρό­ε­δρος Το­πι­κού δια­με­ρί­σμα­τος Αι­γιά­λης 2007-2010

 

   

 

 

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.