Ρεπορτάζ

Συνεδρίασε το δ.σ. της ΔΕΥΑΡ

Με κύριο θέμα την αίτηση ανάκλησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο της απόφασης απόλυσης 57 υπαλλήλων της πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού και 6 της Αρχαγγέλου, συνεδρίασε χτες το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δημοκρατική» ο νέος πρόεδρος κ. Βασίλης Μανέττας: «Είναι πολύ σοβαρό θέμα για εμάς, να κατατεθεί αίτηση ανάκλησης προς το Ελεγκτικό Συνέδριο για τους συγκεκριμένους πρώην εργαζόμενους. Εμείς θέλουμε να προφυλάξουμε τους ανθρώπους αυτούς γι αυτό και θα καταθέσουμε το αίτημά μας τεκμηριωμένα ώστε να καταδείξουμε την αναγκαιότητα να παραμείνουν στην επιχείρηση».
Ο κ. Μανέττας, είπε ακόμη ότι η ΔΕΥΑΡ έχει καταθέσει αίτηση στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις συμβασιούχων α. οκτάμηνης διάρκειας (40 άτομα) και β. αορίστου χρόνου (50 άτομα) και βρίσκονται εν αναμονή της σχετικής αποφάσεως.
Να σημειωθεί πως κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα όπως η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, η αναμόρφωση προϋπολογισμού και η έγκριση μιας σειράς για τεχνικά έργα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου