Αθλητικά

Σκακιστικές «μάχες» στο διαδίκτυο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο διαδικτυακές συναντήσεις στις 16 και 23 Νοεμβρίου αντίστοιχα , μεταξύ των αθλητών-τριών του Σκακιστικού Ομίλου ΙΠΠΟΤΗΣ Ρόδου και των ομάδων ΕΣΘ ( Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης ) και επίλεκτων παιδιών από τη Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο).

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο του ΙΠΠΟΤΗ με πρωτοβουλία του Grand Master/Fide Trainer, Μαστροβασίλη Θάνου σε συνεργασία με τους Μιμίκο Στέλιο , Μπούσιο Χρήστο (FI) (υπεύθυνοι από Θεσσαλονίκη) και Εμμανουηλίδη Κώστα (FI ,www.GRChess.com υπεύθυνο από Κρήτη).

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά του νησιού μας που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να αντιμετωπίζουν ισχυρούς αντιπάλους και στον «Ιππότη» αισιοδοξούν ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον με ομάδες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής προπονητής του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης», Μαστροβασίλης Θάνος , θα συμμετάσχει στο  Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Βραχάτι Κορινθίας , από τις 3-11/12/2014.Τα μαθήματα στον Όμιλο θα συνεχισθούν από τις 12 Δεκεμβρίου.

Σήμερα ο Θάνος Μαστροβασίλης θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Σταθόπουλο, ενώ θα ακολουθήσουν κατά σειρά οι αναμετρήσεις με τους Βασίλη Κοτρόνια, Χρήστο Μπανίκα, Νίκο Αγγελή, Γιάννη Νικολαίδη, Γιώργο Γκούμα, Σπύρο Καπνίση και Σωτήρη Μελικέντζο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου