Ειδήσεις

Επιτυχημένη η η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση Super Market Forum

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση Super Market Forum 2014 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετείχαν, αξιοποίησαν την ευκαιρία στοχευμένων επαφών για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και τις πωλήσεις τους, πραγματοποιώντας B2B συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, δικτύων διανομής, εταιρειών μαζικής εστίασης ενώ παράλληλα παρακολούθησαν ομιλίες για νέες πρακτικές, λύσεις και νέες στρατηγικές για ανάπτυξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την εξωστρέφεια και τη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τη χρήση ειδικών εργαλείων για την αποτελεσματικότερη διείσδυση των ελληνικών τροφίμων και ποτών σε διεθνείς αγορές.

Στόχος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ήταν η προώθηση της Αιγαιακής Γαστρονομίας (Aegean Cuisine) και των τοπικών προϊόντων, μέσω επιχειρηματικών συναντήσεων τοπικών παραγωγικών εταιρειών με αλυσίδες Super Market και εταιρείες εξαγωγών.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός του Δικτύου AEGEANCUISINE, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, είναι η αξιοποίηση της πλούσιας οινο-γαστρονομικής παράδοσης των νησιών του Αιγαίου και η δημιουργία γαστρονομικού ενδιαφέροντος προορισμών σε άμεση συνάρτηση με τον παραγωγικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο των νησιών με σκοπό τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και της διεύρυνσης της τουριστικής αγοράς των νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου