Ειδήσεις

Χίλιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα σταλούν στα σχολεία τις επόμενες ημέρες

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια χίλιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί , μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών για την έγκριση ισάριθμων πιστώσεων από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι θέσεις αυτές προέρχονται από τις πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού, που εξοικονομούνται από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε άδειες άνευ αποδοχών.

Για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, αρμόδιος για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είχε από “μαραθώνιες” διαβουλεύσεις με τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς το σχετικό αίτημα “προσέκρουε” στο μνημονική δέσμευση .

http://www.esos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου