Τοπικές Ειδήσεις

Euromedica: Η νέα θυγατρική και η πορεία προς την εξυγίανση

Στη σύσταση θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία Medical Supplies & Services Ιατρική Προμηθευτική Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε., στην οποία η εισηγμένη είναι μέτοχος σε ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου, προχώρησε η Euromedica.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι 30.000 ευρώ και διαιρείται σε 300 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ το καθένα.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση, η οποία γίνεται προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης.

Το επενδυτικό σχέδιο, εξάλλου, έχει ήδη ξεκινήσει, ήδη από την από την πλευρά του fund Farallon Capital, το οποίο έχει, ήδη, επενδύσει 10 εκατ. ευρώ, ενώ έχει αποπληρώσει μεγάλο μέρος των οφειλόμενων μισθών στους εργαζομένους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επένδυση πάνω από 20 εκατ. ευρώ στην συντήρηση των ήδη υπαρχόντων μονάδων, εντός και εκτός Αθηνών, ενώ ήδη τους προηγούμενους μήνες έγιναν εγκαίνια σε διαγνωστικά κέντρα σε Βόρεια Ελλάδα και Ρόδο.

Σε αυτή τη νέα εποχή θα χρειαστεί και επιπλέον προσωπικό, αλλά και η διασφάλιση του ήδη υπάρχοντος, το οποίο αγγίζει τα 2000 άτομα στις 24 μονάδες συνολικά (κλινικές και διαγνωστικά κέντρα) της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ποσό της διαδικασίας διάσωσης αναμένεται συνολικά να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Μ.ΜΠ.

Πηγή : fmvoice.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου