Ακόμα ένας άνθρωπος της ποδηλασίας στηρίζει την προσπάθεια του Γιάννη Παπασταμάτακη που τους συνδυασμού «Ποδηλασία Νέα Αρχή» στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.
Πρόκειται για τον Νίκο Λέμη, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Γιάννη Παπασταματάκη προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Χαιρετίζω την απόφαση του Νίκου Λέμη, να υποστηρίξει σθεναρά την ποδηλατική κίνηση ‘’Ποδηλασία Νέα Αρχή’’ που με επιστολή γνωστοποίησε τη Δευτέρα σε όλα τα ποδηλατικά σωματεία.
Πιστεύω στην ομαδική και συλλογική προσπάθεια. Η αξιοκρατία και ένα πλαίσιο κανόνων και κριτηρίων κοινά αποδεκτό, αποτελούν προϋπόθεση για την ορθή θεσμικά λειτουργία της ΕΟΠ. Επιζητώ και επιζητούμε τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων της ποδηλασίας και όχι τη διαίρεση τους.
Η συμπεριληπτικότητα είναι μονόδρομος. Οι αποκλεισμοί αδιέξοδο. Η κίνηση ‘’Ποδηλασία Νέα Αρχή’’ συνεχίζει να ενώνει και να μεγαλώνει».
ΕΟΠ: Ο Νίκος Λέμης στηρίζει τον Παπασταματάκη
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.