ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: “Η βία δεν είναι ανεκτή”

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Ο Εμπο­ρι­κός Σύλ­λο­γος Ρόδου, κα­τα­δι­κά­ζει τα υβρι­στι­κά συν­θή­μα­τα, τα βίαια επει­σό­δια και τις κα­τα­στρο­φές που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν κατά τη διάρ­κεια συ­γκέ­ντρω­σης και πο­ρεί­ας δια­μαρ­τυ­ρί­ας στο κέ­ντρο της πόλης μας.

Ο βαν­δα­λι­σμός, η κα­τα­στρο­φή δη­μο­σί­ων και ιδιω­τι­κών πε­ριου­σιών, η φυ­σι­κή και λε­κτι­κή βία, είναι κα­τα­δι­κα­στέ­ες συ­μπε­ρι­φο­ρές, που δεν πρέ­πει να είναι ανε­κτές από την κοι­νω­νία και δεν συ­νά­δουν με το ήθος, το ύφος και την προ­σφο­ρά του ρο­δια­κού λαού που τόσο έμπρα­κτα εκ­δη­λώ­θη­κε, καθ’ όλη τη διάρ­κεια της κρί­σης, που προ­κά­λε­σε η πύ­ρι­νη λαί­λα­πα.

Κα­τα­δι­κά­ζου­με, δεν ανε­χό­μα­στε, αντι­στε­κό­μα­στε στη βία από όπου και εάν προ­έρ­χε­ται.

Εκ του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.