Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες από την Ενωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ρόδου

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις οικογένειες και σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την τιτάνια προσπάθεια να ανταποκριθούν στη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ως γονείς τις δυσκολίες που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε τα τελευταία χρόνια, λόγω της διαχείρισης της πανδημίας, και ότι η προσπάθεια που χρειάστηκε ήταν μεγάλη και με όλα τα επιπρόσθετα εμπόδια που έφεραν οι αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Γι’ αυτό ακόμα κι αν δεν φτάσατε εκεί που θέλατε, είναι σημαντικό που προσπαθήσατε και βάλατε τα δυνατά σας.

Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν επιλέξετε, με το κεφάλι ψηλά, να συνεχίσετε να παλεύετε δυναμικά είτε ως φοιτητές για το δικαίωμα στη μόρφωση, είτε ως εργαζόμενοι για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια.

Να έχετε θάρρος και δύναμη χωρίς εκπτώσεις στα θέλω σας και τα όνειρά σας!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ – ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΕΝΙΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ – ΕΠΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου