Αθλητικά

Την Πέμπτη αποφασίζουν στον Άγιο Ισίδωρο

Το απόγευμα της Πέμπτης θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Ισιδώρου, προκειμένου να αξιολογήσει τη δεδομένα της ομάδας και να απαντήσει, πιθανότατα οριστικά και αμετάκλητα, στο ερώτημα στο πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας θα λάβει μέρος η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του «Αγίου» περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο, είναι η διαθεσιμότητα ενός επαρκούς αριθμού ποδοσφαιριστών της περσινής ομάδας, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συμμετοχής τους στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.
Αν το έμψυχο δυναμικό κριθεί επαρκές, τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά και ταυτόχρονα επιβεβαιωθεί η δυνατότητα για την πραγματοποίηση των μετεγγραφών που έχει ανάγκη η ομάδα, ο σύλλογος θα είναι κανονικά παρών στην κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιλέξει να κινηθεί πιο συντηρητικά, δηλώνοντας τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Άγιος Ισίδωρος θα είναι παρών, όπως μαρτυρά η συμφωνία του να δώσει, στις 28 Αυγούστου, φιλικό παιχνίδι με τον Διγενή.
Με δεδομένο πως οι περισσότερες ομάδες της Β’ κατηγορίας δεν θα έχουν ξεκινήσει καν την προετοιμασία τους κατά την παραπάνω ημερομηνία, το «ναι» στους Κοσκινιάτες ενδεχομένως να «φωτογραφίζει» τις προθέσεις των ανθρώπων του «Αγίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου