ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χ. Θεοχάρης: Δεν κατανοώ την απόφαση της Κύπρου για τους επισκέπτες από Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Θεοχάρης

Τη δια­φω­νία του με την απόφαση της κυπρια­κής κυβέρ­νη­σης για υπο­βι­βα­σμό της Ελλάδας απο την κατη­γο­ρία Α στη Β των χωρών προ­έ­λευ­σης επι­σκε­πτών στην Κύπρο με βάση τα επι­δη­μιο­λο­γικά στοι­χεία εξέ­φρασε τη Δευτέρα ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού Χάρης Θεο­χά­ρης.

Την Κυριακή η Λευ­κω­σία ανα­κοί­νωσε ότι λόγω της αύξησης των κρου­σμά­των κορω­νοϊού η Ελλάδα περνά στη λίστα Β των χωρών προ­έ­λευ­σης για την Κύπρο από την προσεχή Πέμπτη, κάτι που καθιστά υπο­χρε­ω­τική την εξέταση για τον ιό πριν την είσοδο στην Κυπριακή Δημο­κρα­τία.

Σε συνέ­ντευξή του στον ραδιο­φω­νικό σταθμό Παρα­πο­λι­τικά FM ο κ. Θεο­χά­ρης σχο­λί­ασε ότι «είναι μια απόφαση την οποία δεν κατανοώ, θεωρώ ότι είναι λαν­θα­σμένη, δεν ξέρω σε ποια κρι­τή­ρια ακριβώς στη­ρί­χτηκε.»

«Ελπίζω να υπάρξει μια συνεν­νό­ηση και μια εξήγηση μεταξύ των επι­δη­μιο­λό­γων των δύο πλευρών για να μπο­ρέ­σει να εξη­γη­θεί η θέση ότι η χώρα μας είναι πολύ ασφαλής και πάντως πολύ ασφα­λέ­στερη από οποια­δή­ποτε άλλη χώρα. Οπότε δεν θεωρώ λογικό και σωστό η χώρα μας να είναι στην κατη­γο­ρία Β,» δήλωσε ο υπουρ­γός.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.